Referenties - jopix

Voor tuinen MD ging ik een paar keer mee met tuinman Michiel Demeyer om realisaties te fotograferen. Wat me opviel was dat gelijk waar we gingen de mensen hem met open armen ontvangden en hem met lof bestookten over wat hij met hun tuin, oprit, vijver, zwembad of wat dan ook had gedaan. Een vakman die leeft voor zijn werk, graag gezien door zijn klanten.

Dat zijn vriendin ook nog eens wou poseren aan het zwembad was alleen maar mooi meegenomen. ;)3 keer ben ik mee geweest 'on tour' met Omer. Een bekend biertje uit Bellegem.

Knokke en Gent deden we met paard en kar maar spijtig genoeg kon die er in Brussel  niet bij zijn. We deden telkens een 4 tal horecazaken aan waar Omer te verkrijgen is en iedereen in 't café of op 't terras kreeg door 'Meneer Omer' een kleine geschiedenisles over het bier en daarna een gratis Omer! 

Altijd feest dadde!Niels Destadsbader... zanger, acteur, presentator en natte droom van menig jong (en minder jong) vrouwelijk Vlaanderen. Een streekgenoot die ik ondertussen al een paar keer mee mocht volgen om backstage en onstage reportages te maken. Zowel een theatershow (Waregem) als een festivalshow (Suikerrock) stonden op mijn agenda. Maar vooral een last minute studio fotoshoot voor de affiche van Niels en Wiels hun theatertour was een leuke ervaring!

Het toppunt is wel zijn show in het sportpaleis mogen vastleggen en zien dat beelden gebruikt zijn voor de dvd.


Lokaal is een overdekte boerenmarkt met bar en kinderatelier. Elke vrijdagmiddag in Aalst, Deerlijk en Roeselare kan je van 15 tot 20u verschillende boeren vinden die hun verse producten aan de man brengen. Na uw aankopen kan je genieten van een lokaal biertje of frisdranken.

Ik ging in Deerlijk fotograferen voor hun mailing en ook op de opening van de markt in Aalst was ik aanwezig om te fotograferen.Evenementenkantoor voor evenementiële COMmunicatie en bedrijfsevenementen. Eén doel EMOTION! Events die emoties opwekken bij bezoekers, genodigden, …

Ik mocht al enkele keren voor deze firma aan de slag om evenementen in beeld te brengen. 

Heb je een bedrijfsfeest, een goede doel evenement of een babyborrel, bij Comemotion kan je voor alles terecht om er een onvergetelijke ervaring van te maken.Patisso staat synoniem voor de patisserie onder het artisanaal roomijs, 'Patisserie Sophie'.

niks beter dan een crèmke of 't moet een artisanaal crèmke zijn!

Deze heerlijke dame ademt ijs. Een beetje de prinses Elsa van Zwevegem zeg maar.

Ik mocht voor haar foto's nemen van enkele kunstwerkjes voor in de eindejaarsfolder.


Voor Callplast, een familiebedrijf in ramen en deuren, mocht ik op stap om enkele realisaties te fotograferen voor hun beurs en website. 

Zelf komen onze ramen en deuren ook van bij hen en van start tot finish heel te vreden van hun werking. Duidelijke opmerkingen over onze verlangens en klare oplossingen voor mogelijke problemen zorgden voor een vertrouwen in deze mannen. Ook de plaatsing was vlot en proper afgewerkt.

Welke stijl je ook zoekt, ze helpen u met plezier uw droomwoning af te werken.

Powered by SmugMug Log In