Tijdens de voorbereidingen 's morgens fotograferen we van het kappen van het haar en de make-up tot het ophalen van de bruid.
We maken ook detailfoto's van de juwelen, de schoenen, het kleed.
Ook het dichtritsen of knopen van het kleed en het aandoen van de juwelen zetten we nauwgezet in beeld.


De trouw voor de wet in het stadhuis of gemeentehuis is meestal van korte duur, maar daarom niet minder belangrijk. In een kwartier verander je van vriend(in) - vriend(in) naar man - vrouw (of man - man / vrouw - vrouw natuurlijk).

Na het officiële moment volgt in de meeste gevallen nog een glas om te klinken het bruidskoppel.


Naar gelang de dagplanning, wordt er meestal een uurtje vrijgemaakt voor de klassieke photoshoot, al dan niet met bruidskindjes. 

Ik probeer dit zo relaxed en spontaan mogelijk te houden want 90% van de koppels hebben hier toch wat schrik voor: 'Ik plak nie op foto' of 'ik kan echt nie poseren' zijn geen uitzonderingen die ik hoor op de voorafgaande gesprekken. Maar achteraf is iedereen toch wel blij met het resultaat en hoe ongedwongen die shoot is verlopen.


Meer en meer wint de 'alternatieve ceremonie' het tegenover het Kerkelijk Huwelijk.

Het levenspad van het koppel dat wordt overlopen, een goeie vriend/vriendin die woordje brengt, een lievelingsliedje dat al dan niet live wordt gespeeld, de ringen die om de vinger wordt geschoven en de kus die op applaus wordt onthaald...

In beide gevallen komt het wat op hetzelfde neer.


Het toppunt van jullie dag is natuurlijk het feest voor vrienden en familie.

Na een receptie en lekkere maaltijd is het tijd om de benen los te gooien en traditiegetrouw zet het koppel de dans in. Van een tegeldans tot ingestudeerde pasjes...

Daarna barst het feest los met (zeker in de vroege uurtjes) unieke beelden die niet mogen ontbreken in jullie album.De foto's worden standaard digitaal geleverd zodat je zelf een album kan maken, maar wil je toch liever een professioneel album of heb je geen zin of tijd om er zelf één te maken?

Vraag dan gerust naar de verschillende mogelijkheden!


Powered by SmugMug Owner Log In